De magie van schoonheid

Home

Behandelingen

Producten

Nieuws

Over ons

Contact

STRESS-LESS

Ontwikkeld vanuit de natuurgeneeskunde is dit programma gericht op mensen die stress hebben of stress ervaren en daar goed mee om willen gaan. Het is een preventief programma met handreikingen voor het verminderen van stress.

Stress-Less Programma

Het programma is geschreven vanuit de 5 natuurgerichte principes: prikkeloverdracht, voeding, energie, drainage en levenskunst.

We willen u in uw eigen kracht zetten en weerbaarder maken door u te laten inzien waar uw grenzen liggen en hoe u op een andere manier kunt reageren op stressoren, hoe u ze kunt herkennen en reduceren. Hierin nemen we uw leefomgeving en leefstijl mee, want die zijn mede bepalend. We willen u bewust maken wat constante stress met u doet en wat de gevaren hiervan zijn voor uw gezondheid.

Het programma bevat een uitgebreide intake en stresstest waarbij we samen met u een specifiek behandelplan opzetten waarin we kijken naar een plan van aanpak speciaal op u gericht. Hierbij maken we gebruik van diverse massagetechnieken, meditatie en ademhalingstechnieken, kijken we naar voeding en leefstijl, kunnen we ondersteuning geven door middel van Schussler celzouten, Bach bloesems en P. Jentschura producten voor een goede zuur-base balans.

We geven u allerlei tips en adviezen over hoe u op een gemakkelijke manier uw dagelijks leven aan kunt passen en na afloop van het programma kijken we waar u eventueel nog ondersteuning nodig heeft.

Oudeweg 190
9201 ES Drachten
0512-546888
info@nihna.nl
nihna.nl
Ayurveda behandelaar