De magie van schoonheid

Home

Behandelingen

Producten

Nieuws

Over ons

Contact

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Vanuit mooie tradities en rituelen binnen de Oosterse cultuur zijn speciale lichaamsbehandelingen ontstaan. Bij niHna vertrekken we vanuit de Ayurvedische filosofie, de Ayurveda streeft ernaar om de vijf elementen (ether, lucht, vuur, water, aarde) op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen. Dit doen we door gebruik te maken van persoonlijk aangepaste behandelingen, afgestemd op uw dosha Vata, Pitta, Kapha, met massages, scrubs, pakkingen, kruiden, essentiële oliën, klankschalen, edelstenen en muziek die deze vijf elementen beïnvloeden en balanceren.
Pure wellness voor al je zintuigen.

Shirobhyanga

De Indiase hoofdmassage wordt in zittende positie gegeven om het hoofd leeg te maken en om van denken naar voelen te gaan, deze massage is geschikt voor iedereen die even de stress van alledag los wil laten, de hoofdmassage kan gecombineerd worden met klankschalen en met andere behandelingen.

Abhyanga full bodymassage

Dit is een traditionele Ayurvedische oliemassage waar gebruik gemaakt wordt van warme sesamolie van Lakshmi, met voedende ingrediënten die uw huid vitaliseren, een ritueel van verbinding van de drie dosha’s, waarbij lichaam en geest totaal tot ontspanning komen.

Shirodhara

Shirodhara is een beleving, waarbij we een een continue warme straal van olie over uw voorhoofd en door uw haar laten stromen. Hiermee creëren we rust, ruimte en helderheid in uw hoofd. Het ritueel heeft een versterkende werking op het immuunsysteem en de behandeling wordt in alle stilte en rust gegeven. Ook is dit heel fijn om te combineren met de Abhyanga full body massage of schoonheidsbehandelingen.

Ananda anti stress behandeling

Een zeer helende en ontspannende massage voor lichaam en gezicht, door gebruik te maken van vier essentiële oliën, floral water en rozenkwarts, deze holistische behandeling maakt dat  je lichaam stress en blokkades kan loslaten, waardoor je energie weer volop kan gaan stromen.

Madana kruidenstempelmassage

De Madana is een volledige lichaamsmassage met kruidenstempels die Ayurvedische kruiden bevatten en die op de dosha’s kunnen worden afgestemd. De heilzame werking van de kruiden hebben een vitaliserende en ontgiftende werking op het lichaam. De warme kruidenstempels verspreiden een aangename geur en met de warme olie verzorgen ze de huid intensief. Deze massage stimuleert het lichaam tot beter functioneren en brengt tegelijkertijd ontspanning en rust.

Chakra healing

Bij de chakra healing wordt gewerkt op de zeven hoofdchakra’s, hierbij maken we gebruik van de essentiële olie van Lakshmi samen met de helende werking van de bijpassende edelstenen. Het laat de energie weer stromen, de chakra healing kan bij elke behandeling ingezet worden.

Klankschaalmassage full body

De klankbehandeling kun je zowel staand, zittend en liggend ervaren, de trillingen en de klanken hebben een diepgaande werking en laat je helemaal naar de ontspanning gaan. Een mooi moment om weer helemaal in het hier en nu te komen.

Padabyangha

Het Pada spa ritueel is een voetwellness behandeling, die hydrateert, zuivert en beschermt, waarbij uw voeten optimaal verzorgd en fluweelzacht worden. We beginnen met een relax-ritueel en de behandeling bestaat uit: scrub, pakking, essentiële olie gericht op voetproblemen, ayurvedische voetmassage en adviezen voor leefstijl om je voeten gezond te houden.

 

 

 

Oudeweg 190
9201 ES Drachten
0512-546888
info@nihna.nl
nihna.nl
Ayurveda behandelaar