De magie van Schoonheid

Home

Behandelingen

Producten

Nieuws

Over ons

Contact

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Vanuit mooie traditie en rituelen binnen de Japanse cultuur zijn speciale lichaamsbehandelingen ontstaan. Deze lichaamsbehandelingen bestaan uit het werken met: pakkingen, scrubs, massage. Pure wellness voor al je zintuigen.

Matcha Thee Ritueel

De Matcha theeritueel massage zal je lichaam, geest en ziel meenemen op een reis van natuurlijke geuren, sensaties en oosterse wijsheid, waarin de elementen hout, aarde, water, vuur , metaal samen met de matcha thee centraal staan. Het is een geschenk voor de zintuigen en een uitstekende hulp om je innerlijke vitaliteit te herstellen.

Rijst ritueel

Gun jezelf een rijstritueel waarmee de Japanse vrouwen zichzelf ook verwennen. Voor hen staat het  voor een nieuw begin of vruchtbaarheid. Het rijstritueel bevat pure Japanse ingrediënten die zacht voor de huid zijn maar tevens een diepe werking hebben. Afhankelijk van waar u behoefte aan heeft, kunt u kiezen uit ontspanning of energie en mengen we de olie met de door u gekozen etherische olie voor de massage.

Mokzai

Deze massage is bedoeld voor afslanken, cellulite en het verstevigen van de huid. Belangrijk hierbij is dat we samen met u kijken naar uw voeding en uw leefstijl. Bij de Mokzai massage maken we gebruik van speciale producten, serums en crèmes en gebruiken we houten rollers, cupping en spatels voor een beter resultaat.

Amaterasu

Onze nieuwste Amaterasu massage is als een ontspanningsreis door de Japanse cultuur. De legende van de Godin van de zon Amaterasu is vertaald naar een pure wellness beleving. Hierbij maken we gebruik van zuivere essences, bodyscrub, bodywrap, een olie gemengd met goudpoeder en sluiten we de massage af met een saffier en diamond gel. Wat laat jou weer stralen als de zon?

Oudeweg 190
9201 ES Drachten
0512-546888
info@nihna.nl
nihna.nl