De magie van Schoonheid

Home

Behandelingen

Producten

Nieuws

Over ons

Contact

NIEUWS

Gongbad met vier tamtamgongs in de tuin van het Karmelklooster in Drachten.

Op 17 juli kun je iets bijzonders ervaren: een gongbad met vier tamtamgongs in de tuin van het Karmelklooster in Drachten.

Bij minder gunstige weersomstandigheden geven we het gongbad binnen, in het klooster.

Als bezoeker kun je een plekje kiezen tussen de gongs. We spelen zacht. Zo kan het gongbad een intense ervaring zijn zonder te overweldigen. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze zweven, het besef van tijd raakt op de achtergrond.

Het aantal plaatsen is beperkt en opgave is noodzakelijk. Daarvoor mail je naar Fanny: info@fannyregts.nl.  Zij laat je weten of er nog plek is.

Deelname kost € 17,50 p.p. Je maakt dat vooraf over. Zo voorkomen we gedoe met geld op de avond van het gongbad. Details hoor je na opgave.

De deur is open om 19.15 uur. We spelen van 19.30 – 20.30 uur. Je kunt na afloop iets te drinken kopen in het klooster.


Vanaf maandag 11 mei mogen we weer aan het werk bij niHna centrum voor schoonheid. We nemen telefonisch contact op met onze klanten voor het maken van een afspraak, we gaan te werk volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen.

Pas goed op jezelf en op je medemens.

Liefs Anne Gerrit en Hendrika

Een nieuwe huisstijl, van het frisse groen en blauw waar we mee zijn begonnen zijn we naar een nieuw hoofdstuk gegroeid en zijn de kleuren mee veranderd naar warme tinten. De foto’s zijn in onze praktijk genomen door Jenny Swart en passen prachtig in onze nieuwe huisstijl, zodat je een indruk van niHna krijgt.

Begin van 2020 zijn we begonnen met het werken met klankschalen, de aftrap hebben we gedaan in een driedaagse cursus klankreizen, waarmee we van plan zijn om mee naar buiten te treden zodat jullie mee kunnen genieten.

Eind april gaan we de opleiding tot klankmasseur volgen, in juni komt de gong erbij en dit alles via de Peter Hess methode volgen die wereldwijd erkend is.

Kwartaalaanbieding: 1e kwartaal
Amaterasu wellness behandeling 90 minuten nu met € 10 euro korting.
Aanbieding geldig tot 1 april 2020

Kwartaal aanbieding: 2e kwartaal
Utsukusy Rijstritueel massage: behandeling 90 minuten nu met € 10 euro korting
Aanbieding geldig tot 1 juli 2020

We nemen je mee in een beleving met een reiniging, scrub, pakking, en etherische olie met een massage.

Oudeweg 190
9201 ES Drachten
0512-546888
info@nihna.nl
nihna.nl