De magie van Schoonheid

Home

Behandelingen

Producten

Nieuws

Over ons

Contact

NIEUWS

Gongbad met vier tamtamgongs in de tuin van het Karmelklooster in Drachten.

Op 17 juli kun je iets bijzonders ervaren: een gongbad met vier tamtamgongs in de tuin van het Karmelklooster in Drachten.

Bij minder gunstige weersomstandigheden geven we het gongbad binnen, in het klooster.

Als bezoeker kun je een plekje kiezen tussen de gongs. We spelen zacht. Zo kan het gongbad een intense ervaring zijn zonder te overweldigen. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze zweven, het besef van tijd raakt op de achtergrond.

Het aantal plaatsen is beperkt en opgave is noodzakelijk. Daarvoor mail je naar Fanny: info@fannyregts.nl.  Zij laat je weten of er nog plek is.

Deelname kost € 17,50 p.p. Je maakt dat vooraf over. Zo voorkomen we gedoe met geld op de avond van het gongbad. Details hoor je na opgave.

De deur is open om 19.15 uur. We spelen van 19.30 – 20.30 uur. Je kunt na afloop iets te drinken kopen in het klooster.

Nieuw zijn de klankreizen, door middel van het bespelen van de klankschalen nemen we je meditatief mee in een verhaal zodat je helemaal kunt ontspannen. Klankconcerten, hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere de klankschalen, tamtamgong en de feng gong, oceandrum, hierbij kun je heerlijk wegdromen. Gongbaden: ga heerlijk liggen en laat je meevoeren in de wereld van de gong

Eind juli volgen we de opleiding klankmassages volgens de Peter Hess methode die wereldwijd erkend is.

We hebben onlangs de opleiding tot coach afgerond, hiermee kunnen we een ieder nog beter ondersteunen, een coaching sessie is ook los bij ons te boeken.

Onze bij-en nascholingen zijn weer up to date, we hebben onlangs de medische en psychische basiskennis gevolgd over holistische principes en darmen je tweede brein.

Een nieuwe huisstijl, van het frisse groen en blauw waar we mee zijn begonnen zijn we naar een nieuw hoofdstuk gegroeid en zijn de kleuren mee veranderd naar warme tinten. De foto’s zijn in onze praktijk genomen door Jenny Swart en passen prachtig in onze nieuwe huisstijl, zodat je een indruk van niHna krijgt.

Begin van 2020 zijn we begonnen met het werken met klankschalen, de aftrap hebben we gedaan in een driedaagse cursus klankreizen, waarmee we van plan zijn om mee naar buiten te treden zodat jullie mee kunnen genieten.

UITGELICHT

Mokzai
Een cellulite behandeling met serums, scrubs, creme en pakking en hierbij wordt gebruik gemaakt van houten rollers, cupping en tools. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 


Wij houden ons aan de richtlijnen van het rivm.

Oudeweg 190
9201 ES Drachten
0512-546888
info@nihna.nl
nihna.nl