De magie van Schoonheid

Home

Behandelingen

Producten

Nieuws

Over ons

Contact

NIEUWS

Gongbad in kerstsfeer

Vrijdag 18 december 19.30 uur tot 20.30 uur. Doopsgezinde kerk Zuiderbuurt 26 Drachten €17.50 p.p. opgave bij info@nihna.nl.

Nieuw bij niHna: Lakshmi

Het nieuwe merk bij ons in de praktijk is het bio-eco gecertificeerde merk Lakshmi, de producten zijn ontwikkeld vanuit de Ayurvedische wijsheid en de behandelingen kenmerken zich door massages, het gebruik van klankschalen, edelstenen en mantra muziek. Voor de producten kun je kijken of bestellen in de webshop.
Meer over Lakshmi >


Op vrijdag 16 oktober a.s. geven we een meditatieve droomklankreis.

In de doopsgezinde kerk, Zuiderbuurt 26 Drachten
Tijd: 19.30 uur tot 20.30 uur
Opgave bij info@nihna.nl en vooraf bedrag €17.50,- overmaken.

Neem je eigen yogamatje, deken, kussen en warme sokken mee en ga heerlijk liggen of zitten te genieten van de klankschalen en andere instrumenten en laat je meevoeren naar de wereld van stilte en rust.

In verband met de maatregelen kunnen er maximaal 20 personen meedoen. Hou de richtlijnen van het RIVM aan.

Vanaf september Klankmassage bij niHna

Vanaf 5 september gaan we de klankmassage aan bieden. Meer info vindt je onder ‘behandelingen‘. Wil je je alvast  aanmelden? Neem even contact met ons op.


Woensdag 12 augustus gongbad Thaborhoeve in Tirns

Op 12 augustus kun je iets bijzonders ervaren: een gongbad met vier tamtamgongs in de Thaborhoeve in Tirns.

Bij minder gunstige weersomstandigheden geven we het gongbad binnen.

Als bezoeker kun je een plekje kiezen tussen de gongs. We spelen zacht. Zo kan het gongbad een intense ervaring zijn zonder te overweldigen. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze zweven, het besef van tijd raakt op de achtergrond.

Het aantal plaatsen is beperkt en opgave is noodzakelijk. Daarvoor mail je naar Fanny: info@fannyregts.nl.  Zij laat je weten of er nog plek is.

Deelname kost € 21,- p.p. Je maakt dat vooraf over. Zo voorkomen we gedoe met geld op de avond van het gongbad. Details hoor je na opgave. Deelnemers krijgen koffie, thee of drinken met gebak.

De deur is open om 19.15 uur. We spelen van 19.30 – 20.30 uur.

Impressie

Nieuw: klankmassage volgens de Peter Hess methode. Voor een klankmassage kun je vanaf september een afspraak maken.

Nieuw zijn de klankreizen, door middel van het bespelen van de klankschalen nemen we je meditatief mee in een verhaal zodat je helemaal kunt ontspannen. Klankconcerten, hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere de klankschalen, tamtamgong en de feng gong, oceandrum, hierbij kun je heerlijk wegdromen. Gongbaden: ga heerlijk liggen en laat je meevoeren in de wereld van de gong

Eind juli volgen we de opleiding klankmassages volgens de Peter Hess methode die wereldwijd erkend is.

We hebben onlangs de opleiding tot coach afgerond, hiermee kunnen we een ieder nog beter ondersteunen, een coaching sessie is ook los bij ons te boeken.

Onze bij-en nascholingen zijn weer up to date, we hebben onlangs de medische en psychische basiskennis gevolgd over holistische principes en darmen je tweede brein.

Een nieuwe huisstijl, van het frisse groen en blauw waar we mee zijn begonnen zijn we naar een nieuw hoofdstuk gegroeid en zijn de kleuren mee veranderd naar warme tinten. De foto’s zijn in onze praktijk genomen door Jenny Swart en passen prachtig in onze nieuwe huisstijl, zodat je een indruk van niHna krijgt.

UITGELICHT

Gongbad in kerstsfeer
Vrijdag 18 december 19.30 uur tot 20.30 uur. Doopsgezinde kerk Zuiderbuurt 26 Drachten
€17.50 p.p. opgave bij info@nihna.nl.

Mokzai
Een cellulite behandeling met serums, scrubs, creme en pakking en hierbij wordt gebruik gemaakt van houten rollers, cupping en tools. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 


Wij houden ons aan de richtlijnen van het rivm.

Oudeweg 190
9201 ES Drachten
0512-546888
info@nihna.nl
nihna.nl