De magie van schoonheid

Home

Behandelingen

Producten

Nieuws

Over ons

Contact

MASSAGETHERAPIE

Verschillende massagetherapie├źn herstellen het evenwicht tussen lichaam en geest. Shiatsu, voetzonereflex en segmentale massage werken zowel preventief als klachtgericht en stimuleren het zelfhelende vermogen van ieder mens.

Uw massage behandeling vind plaats in sfeervolle, rustgevende ruimte waarin u zich veilig en vertrouwd voelt.

De therapeutische behandelingen kunnen voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering in aanmerking komen, alle wellness behandelingen komen niet voor vergoeding in aanmerking.

De kracht van massage

Shiatsu betekent in het Japans vingerdruk, door gebruik te maken van vingers, duimen en handpalmen wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten. Hiermee zorgt shiatsu voor ontspanning, herstel en opbouw van diverse klachten, tevens heeft shiatsu een preventieve werking.

Bij stoelshiatsu wordt gebruik gemaakt van een speciale massagestoel die zorgt dat u in een ontspannende houding een behandeling van nek, schouders, armen, rug en handen krijgt. Stoelshiatsu heeft een ontspannende en vitaliserende werking op het lichaam en is tevens zeer preventief.

Herstellen van de eenheid tussen lichaam en geest is waar het bij voetreflexzonetherapie om draait. De gedachte erachter is dat er een disbalans in die eenheid is.

Door druk uit te oefenen op de reflexzones op de voet, wordt de zelf helende kracht van het lichaam geactiveerd waardoor lichaam en geest weer in balans komen. De methode die gevolgd wordt is Hanne Marquardt en is een veilige en natuurlijke behandelwijze.

Segmentale massage is een therapeutische massage gericht op het verhelpen van verstoringen in inwendige organen en functies daarvan. Met segmentale massagetherapie kan de prikkel die de verstoring veroorzaakt gedempt of helemaal gestopt worden. Hierdoor krijgt het lichaam de mogelijkheid om de balans weer terug te vinden.

Oudeweg 190
9201 ES Drachten
0512-546888
info@nihna.nl
nihna.nl
Ayurveda behandelaar