De magie van schoonheid

Home

Behandelingen

Producten

Nieuws

Over ons

Contact

MEDISCH PEDICURE

Per 1 augustus 2023 stoppen we met de pedicure-behandelingen.

Bij de pedicure behandelingen kijken we verder dan de voeten alleen: alles is erop gericht om voeten zo lang mogelijk gezond te houden, zodat u uw dagelijkse werkzaamheden kunt blijven doen.

Gezond houden van voeten met een verhoogd risico als gevolg van diabetes, reuma, ouderdom of een andere aandoening vereist een specialistische benadering.

Met persoonlijke aandacht voor uw voeten willen we de behandelingen bij niHna centrum voor schoonheid zo aangenaam mogelijk maken. In een ontspannen sfeer maken we gebruik van de allernieuwste technieken, apparatuur en van natuurlijke producten voor uw voeten.

De Padabhyanga voetwellness behandeling is een moment voor jezelf, met alle aandacht gericht op je voeten, we starten met het Lakshmi relax-ritueel gevolgd door een scrub, een pakking eventueel gericht op een voetprobleem of ontspanning en een ayurvedische voetmassage, afsluitend met een verzorgende voeten crème, adviezen voor het gezond houden van je voeten, hierna voelen je voeten weer fris en verzorgd.

Oudeweg 190
9201 ES Drachten
0512-546888
info@nihna.nl
nihna.nl
Ayurveda behandelaar